søndag 27. oktober 2013

Jakten 2013


Heisann, heisann.
Så fint at du fortsatt henger med :D
Her i huset har det vært sykdom og jeg har ikke slått på PC'n på over en uke. Men nå er er jeg frisk og rask, og takk for det, for i dag var det tid for årets største begivenhet for oss loppegale i Brønnøysund. Speiderne har nemlig sitt årlige loppemarked og auksjon denne helgen. Og i år som i fjor, møtte jeg selvfølgelig opp. Da skapene begynner å bli ganske fulle, ble det ikke noe storhandel i år, men noe måtte jeg bare ha ;)
Har fortsatt mye veggplass ledig, og derfor ble dette bilde med meg hjem. Det hører til samme serie jeg har fra før. Men før det kommer opp på veggen skal det få seg en runde med vaskekluten ser jeg.
Dette bilde hadde så stor sjarmfaktor at det fikk også snike seg med. Er litt svak for hjemmelaget. 


En liten ramme i metall.

En gammel blomsterpotte.

Og til slutt litt kjøkkenstæsj.
Alt dette ble mitt for bare 50 kroner (+en lite skattekiste til lillemor). Ble så paff at jeg betalte det dobbelte bare fordi det går til en god sak. Gleder meg allerede til neste år.1 kommentar:

  1. Så flotte loppefunn. Dessuten en flott blogg. Jeg har meldt meg på som følger hos deg. Har en blogg selv bruktogblandet.blogspot.no sjekk den ut hvis du har lyst. Håper du får en fin søndag.
    Vennlig hilsen Marit

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...