fredag 11. oktober 2013

Flisefrustrasjon


Hjeeeeelp, jeg trenger hjelp. Finner bare ikke flis jeg liker til kjøkkenet. Har sett i kataloger og saumfart nettet uten resultat. Ønsket meg flis med et landlig mønster på, men det har vist seg å være vanskelig. Det finnes sider opp og sider ned med historiske fliser, men disse er som regel sementflis. Det vil si at de ikke er glaserte, må impregneres med jevne mellomrom og blir flekkete dersom de får fett på seg. Fikk derfor anbefalt av leverandøren å ikke ha de bak komfyren. Og mens jeg venter på å finne flis, blir finerplaten bak komfyren bare verre og verre. Dette går jo ikke lengre. 

Det blir ikke aktuelt å "bare kjøpe noe som får duge". Jeg vil ha flis jeg er fortrolig med siden de skal vare en stund. Heldigvis skulle jeg på jentetur til IKEA på tirsdag, og der finnes det nødløsninger til en billig penge mens vi venter.
Disse veggplatene er til å lime direkte på vegg og blir nødløsningen for denne gang. De passet så perfekt i høyden på kjøkkenet mitt at jeg bare klemte de fast mellom veggen og veggskapene. Trengte ikke lim en gang :) De var lyse og pene og kostet kr 129,- per stykk (jeg trengte bare to)


Bildet er lånt fra ikea.noOg med det samme jeg var på IKEA, fant jeg denne vakre kasserollen. Pen, ikke sant? Siden det var utstillingsmodell fikk jeg den for bare kr. 250,-Ingen Trondheimstur uten å stoppe på Bruktbo. Kjøpte dette lille bordet med dreide føtter for bare kr 100,- Det trenger litt kjærlighet, men det skal jeg komme tilbake til senere.

 En "ny" salatbolle ble det også. Nå skal jeg tømme skape for noe "nytt", og inn med noe "gammelt". Bollen er gammel, norsk og av typen Egersund. Helt etter min smak :)Takk for turen Hege og Elin. Dere er supre damer!!!!


2 kommentarer:

 1. Det var jo ei smart midlertidig løsning. Skjønner godt at det er vanskelig å finne "de rette". Du får ha lykke til! Og god helg...

  SvarSlett
 2. Dette ble koselig det...og ikke lett med fliser!
  Man bør jo være fornøyd, for fliser er jo ikke det man bytter ut til stadighet :)
  Koselige saker fra Bruktbo også!

  Ha en fin ny uke

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...