torsdag 18. april 2013

Gammelt søppel


Våren er kommet og snøen smelter i rekordfart. I går var jeg ute og gikk en tur da ting dukker opp under snøen som vinden har flyttet på i løpet av vinteren. Det ble litt av en skattejakt. Fant nemlig en plass nede ved elven hvor det hadde blitt kastet søppel. Her var det mye gammelt, så noe av det har nok ligget der en stund.

Blant annet fant jeg to gamle bøtter. En emaljert bøtte i hvitt og en flott sinkbøtte. Den emaljerte bøtten satt litt for godt fast til at jeg fikk den opp, så må nok vente litt til før Kong vinter slipper taket. Men sinkbøtten ble med meg hjem.


Har store planer om å fylle den med sommerblomster og pynte på platten. Bunnen er hullete og rustet, men det kalles drenering folkens :D Regner det ute slipper jeg da å passe på at blomstrene ikke svømmer i vann. Er en mening med alt.


Fant også masse flasker som lå strødd utover. Ikke bra at de ligger der da jeg har dyr beitende der om sommeren. Plukket derfor med meg disse også. 


Ser ut til å være litt av hvert, så jeg skal vaske de og se hva jeg har. De små brune tror jeg er medisinglass. De blanke må jeg nok vaske bedre for å kunne tyde noe som helst.


Med blod på tann tok jeg meg også en tur i fjøset/låven. Jeg har stort sett bare brukt de to øverste etasjene til oppbevaring. Men på bakkenivå er det også noen små dører inn til lave rom som kan brukes. Jeg stakk hodet inn i en av dem der jeg har sett at det lå noe i mørket.


Så med på kjøpet fikk jeg også en gammel sinkbalje (som trenger seg en vask) og en kaffekvern som trenger noe kjærlighet. Litt usikker på om den får bli da den har sett bedre dager, men den skal også få seg en vask så får vi se.

 Nei og nei så morsomt det er med slike skattejakter. Som å dra på loppis uten å betale :D
4 kommentarer:

 1. Ha ha! Hærlige du! Finner skatter over alt. Tror du bor i en del av et eventyr :)
  Lykke til på lørdag!
  Hilsen Solrun

  SvarSlett
 2. WAW SÅ HELDIGE DU VAR DÅ
  SÅ BRA DU FANNT DET SÅ DET BLIR TATT VARE PÅ
  NYT DAGEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. Skjønner ikke at det ligger så mange skatter rundt om på Krokå, men kjempekoselig at du fant dem og at de blir tatt vare på. Det blir nok Nærøy og Bergheim på oss i helga. Vi skal male gulv i stua. Vi jobber på litt for å få et rom (stua) gelt ferdig. Det er noe med det psykiske i det. Da vi kjøpte gården var det også en rein skattejakt. Det meste skal vi ta vare på, og noe skal vi etterhvert selge eller gi bort. Nå må du /dere ha lykke til i helga.

  SvarSlett
 4. Kjenner meg godt igjen her! Vi bor på et småbruk som har vært i min manns familie i 200 år, og noen har vært glad i å samle :-) Tar meg stadig en runde i låve, stabbur, kjeller og plukker frem nye ting.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...