søndag 17. mars 2013

Dagens loppisI dag har Brønnøysund skolekorps hatt storstilt loppis på byens samfunnshus. Da møter selvfølgelig jeg opp, og like selvfølgelig hadde jeg med meg litt av hvert da jeg dro hjem :D Lar bildene snakke for seg selv.


Det største funnet var nok disse 5 flotte fatene av typen grønn fasan fra Egersund. De som har fulgt bloggen min kjenner jo til at jeg samler på disse. Ble derfor hoppende glad :)

***

I tillegg ble det med litt småtteri, som en liten flaske/vase (til vårens første hvitveis?).En gammel vase i opalin (også kalt melkeglass).


En ny skål i glass trengte jeg også. Den jeg hadde tålte ikke "flyturen" fra øverste hylle i kjøleskapet og ned til gulvet.

Et lite, fransk oppbevaringsglass. Hadde to størrelser av denne fra før, og kunne da ikke la denne stakkaren stå helt alene, hi hi :D (Le meilleur = det beste)

***
Denne flotte kammerstaken skal få plass på nattbordet mitt.

Et lite marmoregg til påsken..... 


.......og et stativ i messing for å sette bilde på ble det også.


Og helt til slutt fant jeg en rull med tapet. Flotte, duse farger som passer til det meste. Har planer om å bruke den som bakstykke i skap og hyllebeskyttelse på kjøkkenet.
Da var lørdagen over, men vi har fortsatt halvparten igjen av helgen. Nyt søndagen folkens :D4 kommentarer:

 1. Kjempeflotte funn...dette var du heldig med :)

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har fått tak i! Utrolig morsomt når man er så heldig:)

  SvarSlett
 3. Åy.. Der har du funnet mye fint. Har ikke fått med meg at det var loppis i helga, sp vi stakk av til Bergheim. Men så surrer jeg nå litt i min egen verden for tia, så da er det ikke alt som "kommer inn" Du har iallefall fått med deg utrolig mye fint. Likte kjempegodt den kammerstaken.

  SvarSlett
 4. Flotte lopper,likte alt sammen.

  Håper det blir loppemarked her også snart.

  Hadet godt! Klem,

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...