lørdag 7. desember 2013

It's that time again.....


Så var tiden inne for julekalender igjen. Heldigvis har jeg kalenderen klar og det er bare å putte noe småtteri i posene og knyte igjen.


Posene ble til over noen sene nattetimer for to år siden, og er selvfølgelig blitt en "tradisjon" i min 4-årings liv (siden hun ikke husker noe annet). Det er enkelt og greit 5 ulike stoffrester som er sydd til små poser og brodert tall på med korssting. Hadde egentlig tenkt å henge de på en snor på gammeldøren, men ble raskt korrigert. Da får interiør være interiør. Jenta skal få holde på tradisjonen sin og det er så godt å se hvor stor glede hun har av et klistremerke, en plastfigur og en liten sjokoladenisse i ny og ne.


*****


Så var det årets adventsstake. Oh crap, det hadde jeg glemt. Har aldri hatt noen fast adventsstake, men laget diverse varianter selv over årene. I år har jeg tydeligvis hatt hode fult, så da ble det som det ble. Kubbelys på et gammelt speil. Hovedsaken er at det er fire lys, ikke sant? Fant neeeesten fire, ubrukte lys også. Slettes ikke verst ;)


En av grunnene til at hodet mitt er fult, er nok prosjektene jeg holder på med for tiden. Bordet fra tidligere innlegg er ferdig skrapet, pusset og hull/hakk er sparklet. Nå skal det få tørke og så blir det maling.
Skal prøve meg på gammeldags malingsteknikk, så får vi se om jeg får det til. Kommer sterkere tilbake når det er ferdig. Må bare rydde og vaske stuen min som ser ut som en sløydsal først. 
Hadde så lyst til å ta vare på bordplaten uten å male den, bare skrape maling, men det var alt for mange skruehull og hakk, dessverre. Håper bare jeg blir like fornøyd med sluttresultatet. 
Ellers har kjøkkenet også fått siste touch for å kunne kalles ferdig. Flis er kommet på veggen over komfyren........
......og jeg har fått hyller i "gammelskapet". Det eneste sporet som er igjen av det gamle kjøkkenet. Slik så det ut på onsdag:
Et rosa hull som en ripe i lakken på mitt nye kjøkken. Nå skal det bli andre boller. Skal legge ut bilder av ferdig resultat så fort jeg vinner over det.

Ha en fin advent alle mine fantastiske lesere. Blir så glad for al hyggelig tilbakemelding som jeg har fått. Det ligger litt tid i denne bloggingen, og det er derfor koselig at noen setter pris på det. 

<3
<3
<3

5 kommentarer:

 1. Så kjempefin adventskalender du har laget! Og så mye spennende som skjer på kjøkkenet hos dere! Det blir spennende å se ferdig resultat av flisene, og bordet også:)

  SvarSlett
 2. å så masse flotte bilder
  speilet var så vakkert
  kjøkkenet og allt
  flott dag til deg
  klem eli:)

  SvarSlett
 3. Du e døktig å kreativ og inspirer andre med å legge ut dine vel gjennomførte prosjekt , ha ei strålenende advents tid :-)

  SvarSlett
 4. Helt enig med Eirik over her, det er artig å se noen som bretter opp armene og FÅR DET TIL. Likte kalenderposene dine, mulig jeg må se litt ekstra på dem en gang jeg har stoffrester og det klør i fingrene. Her er det riktignok ingen små som skal åpne, men det finnes jo alltids nieser og nevøer... (",)

  SvarSlett
 5. Hvis det er noen som får det til, så må det være deg Cecilie. Du er flink, men mest av alt har du et fabelaktig MOT! Ha en fin desemberdag :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...