lørdag 30. november 2013

Kjøkkenhylle

Her kommer siste kjøkkenprosjekt :
Veggen over kjøkkenbenken sto endelig for tur. På mitt bitte lille kjøkken må jeg ta vare på alt av oppbevaringsplass som jeg kan få. Jeg har derfor malt og hengt opp to hyller som skal romme mye av deg jeg trenger til daglig. 
Hylleknektene synes jeg av og til kan bli ganske prangende, og de ble derfor malt i samme farge som veggen for å ikke å stikke seg frem for mye.
På øverste hylle har jeg satt mitt nye, hvite spiserisett....

......samt noen norgesglass med tørrvarer......

.....og to gamle Egersundboller med kaffekapslene mine.

Litt pynt ble det også med denne gamle Panser vekten (som ble mistenkelig limegrønn på dette bildet??????).


Har også funnet flis til kjøkkenet mitt siden sist. Det tok jammen sin tid. Gleder meg sånn til å få det opp på veggen for å se hvordan det blir :) Kommer selvfølgelig nærmere tilbake til dette etter hvert.

Til slutt skal jeg vise frem mitt nyeste prosjekt. Som vanlig har jeg alt for mange av de stående, men dette prosjektet må bare bli ferdig til jul. Det er altså et gammelt spisebord som skal gjøres om til salongbord.

Det har helt perfekt størrelse, men er selvfølgelig alt for høyt. Skal derfor kappe av føttene på det slik at det blir i passe høyde. Det er aldeles nydelig i mine øyne med kuleføtter og tre skuffer med flott beslag. 
Jeg er i utgangspunktet ikke så glad i å endre på gamle antikkgjenstander som er godt bevart. Dette bordet derimot flasser maling og må gjøres noe med uansett. Underdelen er bra, men bordplaten er nok malt på nytt en eller annen gang for den slipper malingen i store flak.


Har planene klar og er selvfølgelig heeeeeeelt overbevist om at jeg skal klare å få det ferdig til jul. Så får vi se da ;)

7 kommentarer:

 1. Kjøkkenhyllene dine ble kjempefine. Speserisettet var kjempefint.
  Bordet var også nydelig. Det kommer til å bli fint som salongbord.
  Gleder meg til å se resultatene.
  Ønsker deg en god adventstid,
  Vennlig hilsen Marit

  SvarSlett
 2. Så fint på kjøkkenet!
  Og bordet var nå bare sååå koselig, heldige deg. Kunne virkelig tenkt meg et slikt :)
  Ha en fin 1.advent

  SvarSlett
 3. Du er flittig! Hylla (og pynten) blei veldig fin. God ide å male knektene i samme farge som veggen, det skal jeg legge meg på minnet.

  Jeg tror bordet kommer til å bli veldig bra, liker smaken din. (",)

  SvarSlett
 4. Det ble lekkert og når flisene e kommet på blir det prikken over ien :-)

  SvarSlett
 5. Så nydelig alt var! Skikkelig koselig. Kjempefin farge. Og bordet blir flott! Du er så flink!

  Ønsker deg en fin adventssøndag.

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 6. Så fint det blir på kjøkkenet ditt. Og så koselig spiseri. Jeg så Bruktboden hadde et med rød dekor på, som jeg forelsket meg i, men jeg kommer meg jo ikke dit med det første så det får bli en slags avstandsforelskelse til noen andre stikker av med det. Kjempefint bord også. Jeg er sikker på at det blir helt nydelig. Er så imponert over deg og syns det er synd at vi ikke er naboer lengre. Men tar jeg vegene forbi, kan det hende jeg stikker innom ;)

  SvarSlett
 7. så fin hylle :) deilig å ha oppbevaringsplass :) drømmer om nytt kjøkken her i huset også... men det blir ikke før jul i alle fall ;)

  så stilig bord! det var jo helt elsk :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...