fredag 13. september 2013

Nye stoler


Har en liten tilståelse å komme med. Jeg har kjøpt meg nye,gamle stoler. 

Har riktignok hatt de et par uker, men de har stått gjemt på stuen sammen med det andre rotet. Grunnen til at de ble kjøpt i utgangspunktet er at de passer helt supert sammen med den grønne sofaen og stolen jeg har fra før. Det er egentlig ganske godt gjort å kunne finne to stoler til å supplere med når en handler brukt. Loppisgudene måtte ha smilt ned til meg.

Er ikke fargeblind, så ser selvfølgelig at det er to ulike farger. Men på en eller annen måte synes jeg ikke det gjør noe. Det bryter litt opp og gjør det ikke så stivt. Uansett er det kjekt med disse småstolene som ikke tar noe plass og kan brukes/flyttes over alt. De er kjøpt av brukt og antikkhandleren i Velfjorden.


Nå er kjøkkenet så og si ferdig. Føler jeg har sagt det en stund nå, men denne gangen er det faktisk sant. Det har vært stor aktivitet her de siste dagene, men det må litt mer maling til før det blir "avduking" ;) 


 Når jeg maler blir det stort sett samme oppskrift uansett. Et strøk grunning og to strøk maling. Her er det listverk som skal til pers.


Overskapene er på plass.


Siste sneak peek er av den nye vinduskroken på kjøkkenet. Har bare et vindu her, så må ta godt vare på det :) Gleder meg til alt er ferdig og jeg kan begynne å dekorere.

5 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅ Kor heldig du er med loppisfunna. Herlige stoler , og helt enig med deg, de trenger ikke å være lik. Er ute etter noe liknende til Bergheim, men må nok vente litt til ting er mer på plass. Nå som vi i tillegg skal flytte må jeg jo finne et sted til det vi allerede har. Kjøkkenet blir superlekkert! Herlig grønnfarge. Gleder meg til å se avdukingen. God helg !

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte stoler. (",) Og spør du meg er det nesten et poeng at ikke alt er likt. Det er da det blir spennende og personlig.

  SvarSlett
 3. så flotte stoler!! her er det nok innkjøppsstopp til jeg er ferdig med å fikse de sofaene jeg alt har kjøpt.. :P

  spennende oppussingsprosjekter dere holder på med :) la meg til som følger jeg, så kan jeg følge utviklingen videre også :)

  SvarSlett
 4. Flotte stoler. De er gode å sitte i også.
  Så flott det blir på kjøkkenet ditt! Nydelig grønnfarge. Vi hadde faktisk grønt kjøkken vi også før det ble bonderødt og så lyst:)
  Mon jeg maler igjen?

  Gleder meg til å se det helt ferdig.

  Ha en fin kveld, da.

  Klemmer fra Hjørdis

  SvarSlett
 5. Å SÅ FINE STOLER
  SÅNNE HAR MAMMA OGSÅ
  VELDIG GODE Å SITTE I
  NYDELIG GRØNNFARGE PÅ KJØKKENET DIT
  KLEM ELI:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...