onsdag 25. september 2013

Kjøkken FØR og ETTERNå er kjøkkenet såpass ferdig at jeg har lyst til å legge ut noen bilder. Da må jeg jo vise kjøkkenet slik det var 

FØR:

 Jeg var selvfølgelig godt i gang med oppussingen før jeg fant ut at det kunne være lurt å ta noen bilder. Men rot eller ikke, kjøkkenet var en katastrofe. Hull i gulvbelegget, ingen sokkellist til benkskapene og manglende avtrekksvifte har satt sine spor. Rommet er meget lite og hadde også gjennomgang til loftet. I tillegg til at det var vedfyring på kjøkkenet, førte det til at det var minimalt med skapplass.


Døråpningen til TV-stuen var åpen og en kunne se rett inn på tømmerveggen. Nei uff, savner ikke akkurat det der......!!!!

ETTER:
Ble litt utfordring med overskap siden takhøyden er noe lav og takbjelkene ble i veien. Men jeg er fornøyd med løsningen slik den ble og skal kompensere med to hyller på den tomme veggen etter hvert. For å komme lett inn i skapet nærmest veggen, valgte jeg å sette inn en liten nisje først. Den ble jo bare helt super å ha kokebøker i. Ja og en flaske vin også da selvfølgelig :)Kjøkkenvinduet skal få seg en hylle etter hvert og håper også på å finne et smalt, gammelt bord å ha under. Et slikt med kuleføtter og skuff. Hmmmmm, nå blir det loppisjakt ;)
Forsatt noe småtteri igjen som skal fikses, men nå er i hvert fall kjøkkenet brukbart. Det som står for tur nå er å male og sette inn nye hyller i det gamle skapet bak pipen. Valgte å ta vare på den delen, litt for nostalgien og litt for å ta vare på så mye oppbevaringsplass som mulig. Og til slutt er det flis over komfyren som skal opp. Har fortsatt ikke funnet flis jeg liker og ønsker derfor ikke å forhaste meg med dette. Skal jo ha flisene en stund :) 

11 kommentarer:

 1. Herregud så flott det ble =D Vi må få kommet oss på besøk snart å se det live =)

  SvarSlett
 2. Så flink du er! Det ble så delikat og fint! Sikkert utrolig deilig å ha det ferdig:)

  SvarSlett
 3. Snakk om forandring - til det bedre!!! (",) her blir det nok fint å jobbe. Nydelig farge på golvet.

  Takk for gode tips om panel. Sprekker er jo ikke pent, nei...

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nytt og flott kjøkken! Her har dere hatt mye jobb. Nydelig grønnfarge! Det var nok godt å få det ferdig.

  SvarSlett
 5. Nydelig! Hva heter fargen du har brukt? :)

  SvarSlett
 6. Nydelig! Hva heter fargen du har brukt? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Mener den het drivis eller skruis..... Kan finne fargekoden til deg om du ønsker?

   Slett
 7. Fantastisk fin farge på veggene, har du fargekoden? Nina :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Beklager sent svar, så kommentaren din først nå. Fargekoden er S0502-G20y med glans 40 :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...