søndag 25. november 2012

Stolprosjekt


I går var jeg og hentet to hvilestoler jeg har kjøpt på "kjøp og salg" på Facebook. Fikk de begge til 100 kroner og bare måtte slå til :D 
Ja de er noe slitt, spesielt den ene. Men det gjør absolutt ingen ting da jeg skal trekke de om uansett. Stolene i seg selv er jo gode som gull. Likte spesielt de flotte armlenene. 
Har tenkt å bruke det gamle stoffet som mål. Som dere ser på bildet er stoffet "bare" stiftet på, og jeg har store forhåpninger om at jeg skal få det til selv. Har jo aldri gjort det før, men en gang må jo bli den første :D

Når dere får se resultatet,  kjenner jeg dessverre ikke til. Må først finne et møbelstoff jeg liker. Dessuten har jeg litt for mange prosjekter gående samtidig. Må prioritere de som skal være ferdig til jul først. 

Men......... JIPPI, JEEEEEEEEEY, WOOOOOOOW, jeg fikk meg to flotte stoler !!!!!!!!!
 :D

5 kommentarer:

 1. Ke fiiiin dæm va! Likt æt dæm va litt "ainnerledes" :-))

  SvarSlett
 2. Så flott at du skal trekke dem om!!!! Kan ikke du være så snill å lære meg også å trekke om stoler? Jeg har sofastoler pluss en stor sofa, og trekkene er ikke stiftet sammen. Siden du kan dette her mye, mye bedre enn meg, så kunne du kanskje veiledet meg litt?

  Møbelstoff er sikkert ikke særlig billig heller, eller?

  Uansett så gleder jeg meg masse til å se resultatet, men du må vise oss detaljerte bilder fra stolprosjektet ditt da:) Please????

  Og jeg likte forresten de fine adventskalenderne også. Kanskje jeg lager noe slikt kun for gøy? Takk for inspirasjon, elsker bloggen din!!! :):):)

  Mvh Maria

  SvarSlett
 3. Hei Maria
  Så hyggelig at du fortsatt er her :D
  Selvfølgelig skal jeg vise deg, bare så raskt jeg kan noe selv ;)Skal snuse litt rundt etter møbelstoff i tiden fremover, og oppdaterer deg på hvor mye det kostet så fort jeg har handlet. Kan også forsøke å ta bilder underveis mens jeg trekker om. Steg for steg på en måte :D Er bare såååååå spent på om jeg får det til!
  Cecilie

  PS. ingen er for gammel for adventskalender, kjør på ;)

  SvarSlett
 4. hihi, siden du sier det, så får jeg vel skaffe meg min egen lille julekalender;) Må liksom ha noen å skylde på, jeg.... :D

  Mvh Maria

  SvarSlett
 5. Åh, wow !! :D Jeg er såå missunnelig på deg :) Fantastisk fine stoler! Med nyedelige detaljer! :) Si fra om du går lei av de da ;o)) Hehe Det skjer nok ikke med det første, tenker jeg.

  God helg! Klemmer fra Lite hi

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...