tirsdag 15. april 2014

Dilldall og nyttHeisann. 
Nå er det lenge siden jeg har blogget. Må innrømme at både interiørentusiasmen og bloggelysten min går litt i bølger og daler av og til. Har derfor tatt en liten pause, men kommer nå sterkere tilbake :) Har for så vidt ikke hatt de store prosjektene på gang heller, så ingen har gått glipp av noe stort, he he :D En og annen ny skatt har der i mot funnet veien inn i mitt hus. Rosastuen har fått et nytt, lite telefonbord.

Bilderammene jeg kjøpte for en tid tilbake har jeg satt bilder i og hengt opp på veggen.


Vakre, gamle trerammer som er malt med gammel malingsteknikk for å imitere eksklusive tresorter.Noen gamle bøker med skinnperm står å hviler seg i vinduskarmen. Disse kjøpte jeg for 35 kroner på siste loppis i byen :D

Veggen under de nye hyllene på kjøkkenet føltes så tom. Har derfor lagd en liten kollasj av gamle treredskaper. 


  

De bærer preg av flittig bruk. Glatte i treverket etter år med røring i gryter og litt brente i treverket. Hvilket håndarbeid, hvilken historie og hvor mye god mat har ikke de sett?
Jeg eeeeeelsker mitt gamle middagsservise. Grønn Marie fra Figgjo. Siden det ikke er i daglig bruk, kommer det litt bort i skapet. Derfor hengte jeg  like godt opp to serveringsfat for å få litt mer glede av det.

En gammel kammerstake klarte jeg heller ikke å motstå. Den har fått plass på kjøkkenbordet. Kjøpt på Antikkboden i Velfjorden.På lørdag var jeg å kjøpte maling, så nå blir det nye malingsprosjekter på gang. Denne gangen med en ny vri. Kommer STERKERE tilbake angående dette. Da gjenstår det bare å ønske alle en god påske. Nå skal jeg straks hjem å pynte. Til nå er den eneste påskepynt i mitt hus den marsipanharen jeg spiste opp i går :D

3 kommentarer:

 1. Masse fine skatter har du fått i hus. Det er gøy.
  Fint å henge opp de fatene for de er jo så fine, det er for galt at så
  mye fint står stuet bort i skapene rundt omkring.
  Ønsker deg en riktig godt påske.
  Påskehilsen fra Marit

  SvarSlett
 2. Du har mange fine små detaljer som bærer helheten , fint er det :-)

  SvarSlett
 3. Blogging går gjerne litt i bølgedaler, det er i alle fall mi erfaring. Hyggelig å høre fra deg igjen var det i alle fall! (",) Det var jo lurt på henge opp serviser på veggen, da er det jo mulig å nyte det hver dag. (",)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...