søndag 9. november 2014

Flaks må man ha


Denne helga har jeg vært på Trondheimstur. Mest for å handle julegaver, men det var nok ikke tilfeldig at turen ble samme helg som det var antikk, retro og samlemesse i Trondheim Spektrum. Var jo der i fjor og 2012 også, så det har liksom blitt en tradisjon. Masse folk og masse lopper. Skal komme tilbake til skattene jeg fant senere, men i dag har jeg tenkt å vise frem den jeg setter mest pris på. 
Mine trofaste lesere husker kanskje kobberlampen jeg kjøpte i mars (les mer om det her)? Har siden den gang vært på leting etter en lignende kuppel å bytte med. Når jeg da snubler over en til bar hundre kroner, ble jeg hoppende glad. Ante jo ikke om den hadde riktig mål og ville passe, men til bare hundre kroner måtte jeg ta sjansen .Den er jo ikke helt lik den originale. Og alderen tatt i betraktning, så skulle det egentlig mye til for at den passet. Skal love dere jeg var spent da jeg kom hjem i går. 

Ironisk nok hadde den nøyaktig samme omkrets som den gamle. Synes faktisk den er penere også. Hvor stor er egentlig oddsen? Billig, pen og akkurat passe. Litt flaks må det jo gå an å ha

******

Så da var det bare å legge i den nye kuppelen og slå på lyset :)


Så fornøyd jeg ble :)

Vakkert mønster og frostet glass
Små gleder i livet. Om det er kobberlampe, fotball eller frimerker er jammen ikke nøye, bare man kan glede seg over noe :)

*****

Da var helgen over. Ha en fin uke4 kommentarer:

 1. Så fint at du fikk tak i kuppelen da. Innimellom er det lov å ha flaks.
  Kjempefin lampe.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Sånn flaks, godt du hadde øynene med deg. Og at den passa.
  Har lignende lampe i besteståva, den har sikkert vert der siden den var ny.

  klem,

  SvarSlett
 3. Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din pga samlermessa i Trondheim.
  Jeg har ikke vært på messa før, men i år titta jeg innom. Jeg synes vel egentlig det var som en stor loppis, men det var sikkert skatter gjemt innimellom for den som har god greie på det :-)

  SvarSlett
 4. Sånn flaks har man bare av og til - gratulerer! Og lampa er utrolig fin, ingen tvil. Det er forøvrig veldig hyggelig at du er på banen igjen med blogg, trives her inne! :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...