tirsdag 4. mars 2014

Flaks eller uflaks????


Høyt på ønskelisten har det vært en gammel kobberlampe en stund. Jeg er av typen som blir helt tullete når jeg ønsker meg noe, og får varsel på mail både fra QXL, finn.no og diverse andre nettsteder som selger antikviteter. Slike gamle lamper er vanligvis ikke billige, så jeg hadde regnet med det kom til å bli med ønskelisten en stund. Men da denne vakre lampen kom på mail fra finn.no til bare 250,- kroner, ble det nesten dumt å ikke slå til. Hvilken flaks!!!!!!!!!!


 


Ja, eller var det nå det? 
Hvordan er det mulig å ha så flaks og uflaks på samme tid? Hadde mest lyst til å bare forlate pakken på posten av ren skuffelse. Men etter litt surmuling, fikk jeg frem lynlimen. 

Glasset er nå reparert etter beste evne slik at jeg får hengt opp lampen om ikke annet. Er det noen der ute som vet hvor jeg kan finne en god erstatning, setter jeg stor pris på litt hjelp. Kuppelen er 25 cm i diameter.

Selve lampen har masse vakre detaljer.....

...og hult oppheng som skal skjule ledning etterhvert.
Det skal bli en sann glede å få bort spotskinnen som henger i taket i dag. Den bryter med alt det andre jeg har og passer virkelig ikke inn.
2 kommentarer:

 1. Kjempefin lampe og utrolig synd at glasset ble knust. Jeg har imidlertid kjøpt deler til gamle lamper hos Godslageret i Lier. De har masse deler som passer til gamle lamper. Kanskje du er så heldig at de har en
  kuppel som passer lampa di også. Hjemmesida deres heter godslageret.no så du kan jo høre med dem.
  Regner med at de embalerer godt når de sender varer. Håper dette hjelper deg.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Nydelig lampe. Heldig at den rette dukket opp til slutt, men jeg kjenner din skuffelse på meg at den skulle bli knust. Det er ikke sikkert at det viser så godt.
  Snakker om sofa; en slit liten toseter av en biedermeiersofa står høyt på min ønskeliste:) Min sofa er kjøpt hos Flittige Hender i Stavanger (har facebook-side) Men det er en stund siden.
  Koselig krok!
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...