torsdag 18. juli 2013

Sofalykke


I dag har jeg hatt en fantastisk morsom dag. Jentetur til Namsos sammen med min flotte kollega Hege. Har ikke besøkt hverken H&M eller Bohus, men hele tre brukthandler rakk jeg å innom på turen. Hadde stor forhåpninger om at jeg skulle finne meg en sofa på turen, og jammen fant jeg ikke gull med en gang. Ønsket var å finne en liten sofa som kunne passe på finstuen/nystuen. Den kommer sikkert mest til å brukes ved spesielle anledninger, så blir nok mest en pyntesofa.
Litt vanskelig å fange fargen på bilde, men den er nok litt mer grønn i virkeligheten. Med sofaen fulgte det også med en liten stol som er akkurat like liten og søt som sofaen :)

Og når det skjer noe nytt er lillemor med med en gang. Her fikk hun seg en flott utkikksplass for å studere kalvene som beiter på nabogården.
De flotte liljene som står i vinduet har jeg fått i gave. Heldige jeg :)

En liten by-gave til min mest trofaste bloggleser ble det også. Den ligger og venter til du kommer tilbake på jobb Vivi :)

Det ble nok noen små loppekjøp til. De skal jeg komme nærmere tilbake til senere. Så må jeg jo også ta med til slutt at jeg har fått montert vedovnen. På gulvet har jeg valgt en glassplate som beskyttelse. Det fungerte egentlig fint da det "stjeler" minimalt av gulvet. 
Måtte jo se om den virket, selv om det er juli ;) 
Da var vel egentlig nystuen ferdig og jeg kan begynne å plassere ting tilbake og pynte litt. Henge opp gardiner, bilder osv. Det gleder jeg meg til. Med "boosten" jeg har fått i dag har jeg all verdens med pågangsmot :)

6 kommentarer:

 1. Oh my... Deinj va bære heilt perfekt !!

  SvarSlett
 2. Åh den sofaen og stolen var superfin!!

  SvarSlett
 3. Kjempefin! :)Hilsen Cathrine :)

  SvarSlett
 4. Ja det må eg sei,du va heldig:-) så jo heilt strøken ut.

  SvarSlett
 5. Åh så flott det var!
  Og mye kjekkere å gå i bruktbutikker synest jeg hvertfall....der er der man får sommerfugler i magen :)

  Klem!

  SvarSlett
 6. Hei kjære deg:) Så PERFEKT sofa for deg:) - Og mye annet fint! Og gave til meg!!:):):) Du altså:) Full-fart med ferie (og Roots...).. Sees snart! STOR klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...