søndag 14. juli 2013

Nytt til lillestua


I dag har jeg endelig fått frem symaskinen igjen og begynt på "prosjekt lekestue". Har mange planer og håper å få det ferdig ganske snart. Prinsessen venter spent på innvielsesfest så her er det bare å hive seg rundt :)

Da jeg var på IKEA sist, kjøpte jeg et lekekjøkken som skal få plass i lekestua. Det har både mange funksjoner og var i passe størrelse, men det er jo ikke noe prinsessekjøkken. Da var det bare å finne frem litt rosa stoff.............. og sy en lite kappe med blondekant. Slik ser kjøkkenet egentlig ut:
(Bilde lånt fra IKEA)
Noe dramatisk endring skal jeg ikke skryte på meg at det ble, men nok til at jenta mi ble strålende fornøyd. Litt søtt er det jo at man kan "slå på" platene. Rødt lys indikerer at nå er det bare å koke løs. IKEA tenker jammen på det meste.Ellers skal jeg sy en liten gardinkappe til lekestuen. Den blir av samme stoff som til kjøkkenet. For en uke siden fant jeg denne vakre saken på en interiørbutikk jeg ikke husker navnet på i Mosjøen. Den er egentlig, egentlig, egentlig til å henge håndkle på, men tenkte kappe, lekestue og gardinstang med en gang jeg så den.

Kappen er så og si ferdig og jeg skal legge ut bilder så fort jeg har fått det opp. Har masse annet på lur også dersom du henger med videre ;)
3 kommentarer:

  1. Åh:) Håper jeg blir invitert på kalas:)

    SvarSlett
  2. Så fint det blir! Morsomt å innrede lekestue! Regner med at det er noen som gleder seg til å ta den i bruk:)

    SvarSlett
  3. Blir bra flott i dukkesuta ja :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...