mandag 3. desember 2012

Gamle skatter til jul


Da var det kommet lys i adventsstaken og pakke nummer to i adventskalenderen er åpnet. Det er ikke de store tingene hun får hver dag, en fruktkaramell, en sukkerfri tyggegummi, ny tannbørste, et klistremerke osv. Forsøker å fokusere på at adventskalenderen er til for å telle ned dagene til jul, ikke nødvendigvis innholdet i alle posene. Pakker skal hun få i fleng på julaften :DSå var det oppussingsobjektene jeg lovet bilder av på fredag. Får middagsgjester på julaften og er i manko på stoler. Har en superhyggelig kollega som ville selge meg seks gamle stoler hun hadde hatt på hytta. Hadde bare sett noen biler tatt på avstand av stolene, så var meget spent da jeg dro for å hente de. Så ble jeg så positivt overrasket!Julerød var de også :D Skulle jo male de fine til jul, men det blir det ikke noe av nå. De skal få være som de er en stund til. Ingen av stolene er helt like og de er nok litt mindre enn en gjennomsnittlig IKEA-stol, noe som passer meg ypperlig. Siden spisestuen er så liten passer det best med små møbler. Noe annet blir alt for ruvende.
Liker spesielt de tilpassede setene, utskåret for maksimal sittekomfort. Akkurat plass til en lite rumpe :DFikk disse seks stolene til 350 kroner. I tillegg fikk jeg med en trebenk med oppbevaring på kjøpet.En solid og stødig sak som skal få seg et strøk med maling så raskt det lar seg gjøre. Den er lakket, så her må det både vaskes, grunnes og males i to eller tre strøk. Skal prøve å få det gjort før jul.Nå skal jeg hoppe i loppekassen. Det ble senkveld på meg i går, men hadde det utrolig fint så det er greit å være litt trett i dag. Helgen er nå offisielt over, ha en fin uke folkens :D God natt.

7 kommentarer:

 1. Fremdeles like imponert! :)
  Fantastiske stoler.

  :) Vivi

  SvarSlett
 2. Du e så flink snuppa mi ;) klem inger;)

  SvarSlett
 3. Fine gamle stoler :)

  SvarSlett

 4. Enig med resten:)

  Kjempefine stoler, og jeg er spent på fargevalget tilslutt. Eller skal du helt sikkert ha dem røde? Jeg ville ha valgt hvitt selv om det er kjedelig;) Eller hva med speilgrått? ;)

  Jeg gleder meg til meeeeeeeeer fra deg!!!! Og imponert over at du skal sette igang med malingsprosjekt og oppussing så kort tid før julen. Føler at tiden frem til da rusher avsted, men kanskje det bare er meg? ;)

  Maria

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :D Må nok la stolene få bo seg litt inn før jeg bestemmer meg for farge tror jeg. Lar det stå åpent til etter jul i hvert fall. Tenker litt på hvitt jeg og, muligens kombinert med en annen farge på setet????

   Ønsker deg en flott førjulstid
   Cecilie

   Slett

 5. PS: Kanskje du vet dette allerede, men på JYSK så har de stadig vekk tilbud på stoffer på rull selv om utvalget ikke er av det største. Men så lenge du ikke er altfor kresen, så kan man fint pynte til både jul, påske og andre kosedager med fargerike stoffer av fløyel, bomull og lin:)

  3 eller 5 meter per rull fra ca.50,- og oppover - på tilbud!!!! :D

  Ønsker deg også en finfin førjulstid:) Ikke stress!

  Maria:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...