tirsdag 28. oktober 2014

Takk for sist......

.......det er jammen lenge siden. Sommeren gikk alt for fort, men kanskje jeg får tid til å blogge litt igjen nå når det blir lange, mørke kvelder? Skal gjøre det et forsøk til :) 

Tror bare jeg hopper i det med å fortsette der jeg slapp. Salongbordet mitt er selvfølgelig ferdig for lenge siden. Men for å friske opp litt, legger jeg med et bilde av hvordan det så ut etter malingen var fjernet  og bordplaten var klar for nye strøk.Første utfordring var å finne grunnfargen for å få fargespillet jeg ønsket. Som forklart i forrige innlegg, var ikke det bare bare. Så etter å ha kastet bort penger på tre ulike fargeprøver jeg ikke ble fornøyd med, fant jeg ut at dette kan jeg like godt prøve hjemme. Har jo over tid samlet seg opp en god del malingsrester jeg kan prøveblande med. Og jammen ble ikke kjerringa fornøyd til slutt :)

Strandet til slutt på en ganske kraftig oransje farge som ble rullet på (når jeg ser på bildene i ettertid, legger jeg merke til at dette er gjort i tyyyyyypisk meg-ånd. Ikke mye malingsunderlag å spore her. Vekten er lagt på å bli ferdig).  

Så var det bare å ta ådriken fatt. Her er jeg halvveis som du kan se.

For å vise hvor enkelt dette egentlig er, skal jeg prøve meg på mitt første filminnlegg:


Dette er virkelig kjempemorsomt å holde på med. Når hele bordet er ferdig med andre strøk, så det slik ut:Kunne sikkert være slik som dette, men jeg ville at det skulle være litt mer likt underdelen av bordet. Valgte derfor å tørke over med en svamp med litt av brunmalingen, for å tone det ned. 

*******

Tadaaaaaa, her er det ferdige resultatet :)


Er godt fornøyd med resultatet og kommer sikkert til å prøve teknikken til andre prosjekt.

Så til slutt vil jeg bare takke for at du fortsatt henger med. Har "spart opp" flere interiørhemmeligheter over sommeren og kommer plutselig tilbake 
:D


5 kommentarer:

 1. Så fint det ble! Den metoden der ble jeg virkelig imponert over - tror jammen jeg skal prøve meg på den en gang :)

  SvarSlett
 2. Wow! Det ble jo kjempestilig!! Flink du er!!

  Jeg har byttet beite som du kanskje ser, same old, different wrapping (aaaner ikke om det er riktig gramatisk men men :p)

  SvarSlett
 3. Hyggelig å høre fra deg igjen. Bordet ditt blei kjempefint.
  Artig teknikk med den ådrikken. Å blande eller finne riktig farge
  er ikke lett. Så det er ofte like greit å plaske og blande sjøl.
  Høstklem fra Marit

  SvarSlett
 4. danke für die bilder und inspirationen!!! liebe grüße und einen schönen mittwoch von angie aus deutschland

  SvarSlett
 5. Å så godt at du er tilbake :-)
  Klem, Solrun

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...