fredag 31. januar 2014

Endelig lys

Levende lys når en skal spise middag ved middagsbordet, er både koselig og stemningsfullt. Men til hverdags vil jeg gjerne se hva jeg spiser. Det var derfor på høy tid, og ikke minst etterlengtet at jeg fikk hengt opp et taklys. Lampen har jeg hatt klar en stund. Den ble kjøpt allerede i mai i fjor. Det er en gammel sak, trolig fra 30-tallet ble jeg fortalt, og er laget av opalinglass (melkeglass). 


"Problemet" med lampen har hele tiden vært den blå kanten rundt. Ikke det at jeg ikke like blått, men det passer dessverre ikke inn hos meg. Her finnes ikke spor av blått noen steder. Men jeg har en plan og opp kom lampen.Så har jeg vært på shopping. Kjøpte denne heklede kragen til bare 40,- kroner. Den ble tråklet sammen i hver ende slik at jeg fikk en sammenhengende ring.Å vips var problemet med den blå kanten borte.


Og så litt dagslys.


Et passe landlig uttrykk ble det på sluttresultatet. Helt etter min smak. Tror nok vi skal få det koselig ved middagsbordet, selv uten stearinlys :)

6 kommentarer:

 1. For ei nydelig lampe. Både med og uten krage.
  Problemet med den blå kanten løste du elegant.
  Klemmer fra Marit

  SvarSlett
 2. Det ble kjempefint. Trodde først du hadde sprayet den, men idèen med heklekanten er jo mye bedre og passer jo perfekt hos deg.

  SvarSlett
 3. WOW SÅ LURT
  DEN BLE SÅ FIN
  ØNSKER DEG EN FIN HELG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 4. Så smart, det ble en veldig sjarmerende lampe!
  God lørdag :-)

  SvarSlett
 5. Direkte genialt!!! (",) Lampa var veldig fin i utgangspunktet, men jeg har forståelse for fargeproblematikken, hadde nok også følt på den...

  SvarSlett
 6. Det ble kjempefint og passet så godt inn! Utrolig å finne noe så fint ti 40 kroner:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...