fredag 8. november 2013

DIY entrémøbler


Nå har jammen husfrua prøvd seg som snekker også. Det er et fag som har ligget urørt siden sløydtimene på barneskolen, så har ikke noe stort å vise frem i dag, Tøffer meg likevell med å vise hva jeg skrudde ihop i dag. 
:D 

Min mikroskopiske yttergang har til nå ikke hatt noe å henge ytterklær på. Det har vi løst ved å henge våre ytterklær i trapperommet opp til 2. etasje. Helt greit til hverdags, men ikke noe god løsning når vi fikk besøk. Så da var det bare å lete frem gamle sløydkunnskaper. Snekkermateriale ble kjøpt på Byggern (kr. 99,-)
Knaggene i messing fra House doctor (kr. 29,- per stk på salg)To knekter fra Indiska hadde jeg fra før (kr. 59,-)

Før jeg tok drillen fatt, kan det være greit å "prøve" litt for å unngå kjedelige overraskelser underveis. 
       Så skulle alt være klart til noen strøk maling.


Var jammen ikke lett å få tatt bilder av det ferdige resultatet. Liten gang + kamera uten vidvinkel = dårlige oversiktsbilder. Så da får panoramafunksjonen på mobilen duge :) 

Slik ble det. Enkelt og greit, men superpraktisk. De tre kurvene på toppen (Jysk, kr. 30,- ved kjøp av flere) skal inneholde luer, hansker og votter for jenta mi.


4 kommentarer:

 1. Det der var jo helt supert. Der fikk du utnyttet plassen veldig bra. Både sko, ytterklær og alle småklærene vi trenger på vinteren på ett sted. Supert. Ser ut som snekkerlærdommen fra skoledagene er helt intakt.
  Du er flink.
  Vennlig hilsen Marit

  SvarSlett
 2. Det ble kjempebra!! Billig og smart! God helg

  SvarSlett
 3. Du er jo kjempeflink! Veldig smart og praktisk! Og fint!

  SvarSlett
 4. Dette ser da veldig proft ut! Det er bare å fortsette med snekringa. (",)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...