torsdag 8. august 2013

Minikjøkken og nye gardinerNå har det vært stille på lekehusfronten en stund. Men det er virkelig ikke glemt, og jeg har smått startet å dekorere der inne. Fortsatt myyyye igjen som skal gjøres, men nå har jeg ihvertfall begynt. Gardinstangen (som egentlig er en håndklehenger) er skrudd opp og jeg har sydd rosa, rutete gardiner med blondekant til snuppa mi.


Kjøkkenet er også kommet på plass med matchende forheng.


Disse flotte kasserollene i barnestørrelse er fra IKEA. Det er også stangen og krokene de henger på. Jeg har også slik på kjøkkenet, og det var derfor stor stas at hun fikk likedan som mamman sin :)
En annen gledelig nyhet er at jeg har fått hjelp til å bygge platt foran inngangspartiet. Det har jeg ønsket meg lenge. Og når arbeidet først er i gang går det jo bare så raskt. Det ble startet i går, i dag er underlaget så og si ferdig og i morgen kommer det rekkverk. 

Det er ikke store platten, men det skal bli nok plass til både et lite cafesett, noen blomsterpotter og et og annet krimskrams ;)

Flere bilder og FØR/ETTER-bilde kommer etterhvert :)


3 kommentarer:

 1. Ser at jeg må komme og drikke kaffe i dukkestua snart:) - OG på nyplatten:) Superfint!! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Så koselig i lekestuen...her må det være kjekt å være :)
  Kjekt med ny platting....venter på en her også, men der må først dreneres skikkelig!

  Ha en fin dag...forhåpentligvis i solen :)

  SvarSlett
 3. Ska sei ho får det fint i dokkhuset sitt. Og ho mor får en flott platt å pynt på. Du e asså så dreftig. Når det gjelde rips så kan du bare gå opp på Bjørkly å berg det som berges kan før fuglan tar det. Vi er jo ikke hjemme så du skal bare hent det som e. Der e solbær også som du bare kan ta. Og stikkelsbær, men den e neppe moden enda. Vær så god! å ha en fin dag.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...