fredag 30. august 2013

Grønt er grønt.....

..... eller er det det? Jeg er ihvertfall på leting etter den perfekte grønnfargen til kjøkkenet mitt. Til nå har jeg vært i gjennom to fargeprøver, gamle malingsrester og utallige fargelapper fra lokale malingsforhandlere.Har ikke helt bestemt meg enda. Skal sove litt på det og se det i litt annet lys før jeg gjør noe innkjøp.


Siden sist er gulvet ferdig og jeg ble omsider ferdig med malingsskrapingen på takbjelkene nok til at de også kunne males. Var forberedt på møkkajobb, og jammen sto de ikke til forventningene.

Bra det  bare er to ellers hadde jeg satset på en "delvis oppusset"-look ;D Malingen satt så løst noen steder og som limt andre plass.


Har som nevnt også fått nytt gulv både i rosastuen og det nye kjøkkenet. Det er stort sett ferdig, mangler bare siste strøk på stuen. Kan ikke begynne å beskrive hvor mye jeg fryder meg over å ha samme gulv i disse tre rommene. Tregulv er bare fantastisk lunt i et gammelt hus. 

På kjøkkenet gjenstår det en god del, men nå er det ihvertfall i gang. De fleste skrog er montert og jeg kan begynne å se hvordan dimensjonen blir på rommet. Dette er virkelig spennende. Har allerede oppstått flere uforutsette utfordringer, men det henger vel med i sjarmen med å pusse opp et gammelt hus? Å få opp skapdører med takbjelker i taket er ikke alltid bare, bare for å si det sånn. Ja ja, ser ut som det blir en løsning til slutt uansett.


Som dere ser er det ikke store plassen å gjøre det på, men det blir da større/mer skapplass enn det var. Da er det jo ingen grunn til å klage. Og når jeg kan steke speilegg på en siden og vaske opp på den andre samtidig, er jo et lite kjøkken vanvittig tidssparende, ikke sant?1 kommentar:

  1. JAMMEN ER DERE FLINKE
    LIKER GODT DEN GRØNNE DU HAR MALT MEST MED
    NYT DAGEN
    KLEM ELI:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...