søndag 30. desember 2012

Ubestemt vær


Været her på Sør-Helgeland har vanskelig for å bestemme seg for tiden. For to dager siden dalte det ned snø som la seg som et hvitt, kamuflerende teppe over alt. I går kom mildværet, og i dag er det fint lite igjen av den vakre juleidyllen ute. Måtte derfor ta noen bilder så fort det lot seg gjøre før snøen forsvant (Bildene er litt mørke da det var rett før det ble helt mørkt ute).

Jul blir det jo uansett, men det er jo noe magisk over det hele når det er hvitt ute. Når jeg går tur er det så koselig når man ser juletre og julepynt i stuene rundt om kring, ja selv når det er ens egen stue, hi hi :D
Til sommeren håper jeg å få til vindusomramming på alle vinduer i huset. Synes det er så fint. Det er jo lenge til sommeren så da må det da være lov å drømme litt. Tenker på noe som dette:

(bildet er lånt fra jonland.no/)

Tror det kan bli fint, ikke sant?4 kommentarer:

 1. Fine bilder,- i blå-timen:)
  Skal komme og snekre vindus-rammer til deg til våren! (Dvs.- setter mannen på saken!)
  Da er det snart 2013!! Fortsett bloggingen:) Skal snart,- plutselig,- en gang begynne jeg også! (Har sagt det så lenge,- og til så mange nå at det forplikter litt!) Passerte huset ditt 6 ganger igår! - ( Bare vent du,- til du har nesten-voksen datter som skal kjøres på fest!- Da slipper man å drikke vin om kveldene:) )
  STOR klem fra Vivi

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Vivi, min kjære, trofaste leser :D Godt nytt år til deg og familien din.

   Slett
 2. Helt enig med deg. Tror innramming av vinduene blir kjempelekkert. Koselige bilder av huset ditt. Det er så fint å se det herfra med alle lysene i vinduene. Godt nytt år til deg og dine.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...