mandag 22. oktober 2012

JenterommetLilleprinsessen min har eget rom på loftet. Det er et ganske lite rom, men passer fint til barnerom siden det ligger i midten. Det har tregulv, panel på veggene og absolutt potensialet for en liten prinsesse.

Før vi kjøpte huset bodde det en liten prins på dette rommet. Derfor lignet det ikke mye på det prinsesserommet jeg hadde lovet datteren min. Spesielt blåfargen (med stor B!!!!) på gulvet hadde vi lyst til å endre på.Det ble malt for en måned siden, men på grunn av herding og malingslukt, har vi ikke fått innredet før nå. Jenta mi hadde nok sett for seg både rosa gulv og rosa vegger. Men når vi hengte opp noen rosa detaljer og fikk pyntet ordentlig, ble hun svært så glad for resultatet.

 
Rommet før:
 

 
 
 
 
 
 
Rommet etter:
(gjør klart for et bilderas)
 
 
Beklager dårlig bildekvalitet. Panoramafunksjon på mobil er heller dårlige saker.
 
 
 
 


 
Sengen er antikk og kjøpt på brukthandelen i Namsos. Den er ikke akkurat på standardmål, men med skummadrass og en kniv skar jeg det til slik at den passet perfekt. De flotte utskjæringene er virkelig unike. Det religiøse bilde ble kjøpt på en ferie i Frankrike. Dukkelise har litt sentimental verdi da det var en gave fra oldemor til babyen da vi var på føden.
Flere bilder
 
 
 


Her ble det mye loppisvarer ser jeg :D Gammel skole ransel, krittavle og skolebøker av eldre dato. Er spesielt glad i det lille dådyret i porselen. Ludospillet i hyllen er også sjarmerende. Der er brikkene er laget av kvister som er skåret i skiver. Tallerkenhyllen er nymalt og den samme du kan lese om i dette innlegget.
 
 
 
Er dere klar for flere bilder?
 
 
 

 

 
Dette møbelsettet er en av de maleprosjektene jeg har skrytt av den siste tiden. Det er som mye annet i dette innlegget også et bruktfunn jeg har skrevet om før. Hyllene er to plankebiter funnet på låven og lyslenken er fra Åhléns. Har forsøkt å blande litt gammelt og nytt, leker og pynt, da jeg ikke ønsker at rommet hennes skal se ut som en utstilling som ikke kan brukes.
 
 
 
 
 
Siste bilder
 
 
 
 
 
Det står også en liten tilhenger oppe på barnerommet. Den er ikke i bruk, men skal få stå og vitne om en annen tid :D I kurvstolen med lammeskinn hviler Fantorangen.
 
 
 
 
Prinsesseteppet på gulvet og prinsesserommet er ferdig dekorert for i dag. Har fortsatt noen småting jeg ønsker å gjøre, men det får jeg ta etter hvert. Prinsessen er fornøyd og da er jeg det også :D
 
 
 
 
 

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...