tirsdag 28. august 2012

Gammelt og nytt i skjønn forening


Da var ferien unnagjort. Utrolig hvor raskt fire uker kan gå :( Men etter en tung mandags morgen, må jeg innrømme at det er litt godt å komme i "gjenge" igjen.

I ferien fikk jeg muligheten til å "besøke" IKEA :D:D:D:D:D For meg som akkurat har kjøpt hus var det høyt prioritert i ferien. Har lenge ønsket meg en skrivepult, men valget falt etter hvert på dette skatollet:


(bilde lånt fra ikea.no)


Nå har jeg endelig fått montert den, og den skal få stå på det vi i dag refererer til som "rotestua". Håper STERKT at jeg får gjort noe med den benevnelsen snart. Hva med "finstua", "kosestua" "feststua"..........?
Har fått fikset den gamle stolen jeg fikk i gave (du kan lese om den i dette innlegget ). Nå lar den seg fint sitte på og viser at gammelt og nytt fint kan kombineres :D God er den å sitte på også.


 


 
Etter hvert samler det seg ting og tang som ikke nødvendigvis trenger å ligge fremme, men som bør tas vare på. Da er det fint med et skatoll som kan skjule masse rot. Kommer det folk er det bare å lukke døra ;DKnottene på skatollet var greie nok, men valgte å bytte de ut med noen jeg hadde fra før.


Denne har jeg kjøpt på auksjon i byen. En hel eske av samme sort til en billig penge. De er av glass med vakker sliping.
Disse er nye fra Indiska.

Har etter noe tilbakemelding funnet ut at det ikke lot seg gjøre å kommentere på bloggen min uten å logge inn. Det er nå rettet på og blir derfor superglad viss noen har noe på hjerte :D

Vi blogges
:D

3 kommentarer:

 1. jeg prøver fortsatt...

  SvarSlett
 2. JA!!! Jeg fikk til å legge inn kommentar:):)
  Du har en VELDIG fin blogg Cecilie!
  Dere har et veldig koselig hjem, og du er SÅ flink!!
  Fornøyelse å besøke bloggen din:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...