torsdag 2. januar 2014

Bye bye juletre2. nyttårsdag er julen ferdig her i huset. Det betyr at juletreet må ut. Litt vemodig er det, så legger ut noen bilder av årets (eller faktisk fjorårets) juletre før det forsvinner ut av døren.Har stort sett brukt samme pynten som i fjor (som var mitt første juletre i eget hjem), men siden dette treet er litt større, fikk det stå på gulvet i år. Har enkelt og greit satt det i en bøtte og kamuflert det hele med en strisekk. Funket som bare det :DHer finnes ingen julekuler, stort sett bare tekstil og strikk i diverse utgaver.


I tillegg har det sneket seg med noen metallhjerter og noen hvite hjerter i tre. Så må jeg jo nok en gang få si at jeg er såååååå glad i de ledningsfrie juletrelysene mine som jeg kjøpte i fjor. Ikke mye ledningssurr her i huset :D Hører flere som ikke vil ha disse da det må byttes batteri "hele tiden". Mulig det var slik før, men mine har holdt uten å bytte batteri hele julen.  


Ha det bra jul, håper den har vært like snill med dere som med meg.
:D


P.S....  Fikk et spørsmål (fra deg Åshild) om hvordan det gikk med nissegrøten vi satte ut på lille julaften. 


Skal love dere det var en spent liten pike som tok veien til låven etter mørkets frembrudd. Med lommelykt i natten ble hele settingen ganske sterk. Selv jeg ble jo litt spent, he he :D Heldigvis viste det seg at nissen hadde vært der. Grøten var spist opp, melkeglasset var tomt og nissen hadde etterlatt seg både en pakke til "jenta som var så snill å gi meg grøt" og en liten hilsen. Der sto det at nissen hadde tenkt å flytte siden han ikke hadde noen dyr å passe. Men når han nå hadde fått grøt, ble disse planene kansellert. 

Har ikke sett en så glad 4-åring i hele mitt liv. Hun sprang tilbake til huset med pakken under armen før jeg rakk å ta med grøtfatet. Hun glemte både mamma og lommelykt. Og der sto jeg igjen med klumpen i halsen og et stort, bankende mammahjerte. At en så liten ting kunne gjøre så stort inntrykk. Dette skal vi jammen gjøre helt til hun ikke tror på nissen lenger. 

5 kommentarer:

 1. "til hun ikke tror på nissen lengre" Jeg er 50 år snart, men tror fortsatt på nissen ;) Hun kommer til å huske dette så sterkt at hun vil tro på nissen resten av sitt liv. Ser fram til å følge deg og dine kreative påfunn i året som kommer også, godt nyttår til dere begge.

  SvarSlett
 2. Så koselig med fjøsnissen som hadde vært på besøk da.
  Det blir et minne for livet for veslejenta.
  Ledningsfrie juletrelys høres genialt ut. Takk for tipset.
  Det tror jeg må prøves neste år.
  Godt nytt år til deg og vesla.
  Klemmer fra Marit

  SvarSlett
 3. Å SÅ HERLIG BARNDOMSMINNE
  SÅ FLOTT JULETRE
  ØNSKER DERE GODT NYTT ÅR
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 4. Så utrolig koselig juletradisjon! :-) Og jeg elsker juletrefoten. Kreativt :) Godt nytt år og god helg til deg. Klem fra Monica.

  SvarSlett
 5. Så koselig blogg du har !
  Fant veien hit akkurat nå og er glad er jeg for det. Mye koselig å se her.
  Og veldig rørende med den vesle jenta som fikk sin pakke fra nissen...
  Legger meg som følger.
  Ha en fin kveld videre !
  Mette

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...