onsdag 14. august 2013

Nytt bord og matte


Hei hei :)

Her i huset planlegges det bare kjøkken for tiden. Det er bare dager til det smeller og alt av tid går med på tilrettelegging. Legger tregulv også i TV-stuen i samme slengen, slik at hele første etasje får samme type gulv. Så var det på'n igjen med flytting av ting fra rom til rom. Akkurat begynt å få ting på plass før kaoset overtar igjen. Men denne gangen ser jeg enden på prosjektet og gleden over å få nytt kjøkken er mye større enn irritasjonen over å bo i et byggeprosjekt. Rot er jeg da vant til, og det når jeg ikke pusser opp også :)

Men før "aksjon kjøkken" skal jeg vise dere siste detalj fra Nystuen. Har funnet et egnet bord til salongen og jammen snublet jeg ikke over et supert teppekjøp på Jysk i dag.
Teppet heter LIND, er laget av 100% ull og kostet meg kr 500,-
Bordet er kjøpt på brukthandelen i Velfjorden...........

....... og har masse flotte detaljer.Da var kvelden over for meg. Må opp klokken 5 i morgen da jeg skal kjøre til IKEA for å hente alle deler de har på lager av kjøkkenet jeg skal ha. Henger du på kommer det straks bilder av kjøkkenet, både slik det er i dag og prosessen frem til det blir ferdig :) 
God natt.

4 kommentarer:

 1. Det var noen vakre møbler du hadde!
  Lykke til med prosjekt kjøkken :)

  SvarSlett
 2. SÅ LEKKRE BILDER
  HÅPER DU FÅR SÅVE GODT
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. Møblene dine er så vakre!! Nydelig teppe. Så koselig kanne og fløtesett!
  Takk for titten! og lykke til med kjøkkenprosjektet:)

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig den bestestua di altså! Trodde bruktbutikken ikke var i Velfjorden lenger jeg, men kanskje jeg tuller. Mener å ha hørt snakk om noe treningsstudio eller noe slikt? Har ikke helt klart å holde meg oppdatert gitt:p

  Gleder meg til å følge veien mot nytt kjøkken altså, husk å blogge masse frøken:D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...