onsdag 22. mai 2013

Siste nytt :)


Nå blir det mye tregulv her folkens. Håper dere fortsatt henger med :):):)
Gulvet er som jeg har nevnt tidligere ferdig. Neste steg var derfor en runde med kvistlakk (noe som forresten er en *****jobb!).....


........ før jeg startet på steg nummer to. Her må jeg innrømme at jeg har vært SVÆRT ubestemt. Har vært inne på tanken med å bare skure det med grønnsåpe, lakke det eller beise. Utfordringen er at jeg har tre rom som skal ha sammenhengende gulv. TV-stuen er som kjent rosa, kjøkkenet tror jeg blir grønt og "nystuen" har inntil videre to farger, så jeg måtte velge noe som passet i alle tre rommene. En annen ting er at det bør være lett å gjøre rent siden det skal være på kjøkken. Valget falt derfor til slutt på grå gulvmaling..


Ta-daaaa.......

Føler at jeg "feiget litt ut" med dette valget, men det får så være for det ble akkurat som jeg hadde ønsket. Får hele tiden nye innputt og tips, men det kan være greit å holde seg til planen :D Det eneste jeg er misfornøyd med er at flekkene fra kvistlakken skinner igjennom malingen når sollyset slipper inn. Noen som har erfaring med det? Skulle malt hele gulvet med kvistlakk og ikke bare selve kvistene!!!! Men jeg er nybegynner og lærer av mine feil. Har malt to strøk og håper det forsvinner på sistestrøket.


Bortsett fra tregulvet og lekestuen (som nå er ferdig. Bilder kommer etter hvert), har jeg startet det nøysomme arbeidet med å fjerne maling fra takbjelkene på kjøkkenet.
Oppussingen her har ikke startet, men dette arbeidet kommer til å ta så lang tid at det var like greit å hoppe i det. Taket på kjøkkenet hadde så mange strøk med maling at det flasset av enkelte steder. Går derfor ikke å bare male over, så da har jeg nok en *****jobb forran meg. Det er så belastende å stå med armene over hodet, så dette kommer jeg sikkert til "kose" meg med en god stund ;)

Skal en se positivt på ting, er kjøkkenet så lite at det var bare plass til to takbjelker. Bra for meg, ha ha :D
3 kommentarer:

 1. HEI PÅ DEG:)
  Å SÅ LEKKRE GULV
  SÅ FLINK DU ER
  STÅ PÅ DETTE BLIR LEKKERT
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. :) Det må man si var effektivt- mye på kort tid! Gulvet ble VELDIG bra:)

  SvarSlett
 3. Du har litt å stå i med ser jeg...men du så fiiint!!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...