mandag 8. april 2013

En manns søppel, er en annen manns gull


I dag skal dere få et lite innblikk i hva jeg driver med her hjemme for tiden. Jeg og noen gode jenter har leid et lokale, og skal arrangere storstilt skrotdag nå den 20. april. En manns søppel er en annen manns gull, og ting som bare ligger og flyter kan kanskje andre ha bruk for. Jeg roter derfor rundt i skuffer og skap, og finner stadig ting som jeg ikke trenger/liker/har bruk for. Siden jeg har flyttet inn i et gammelt hus har også smaken endret seg noe. Før hadde jeg mye hvitt og sølv, men får ikke alt det til å stemme helt her i gammelstua. 







Rett etter å dra på loppis, må nok det å arrangere loppis være noe av det morsomste som finnes. Tenker med meg selv at har jeg ikke brukt noe på et helt år, har jeg mest sannsynlig ikke bruk for det. Alt blir priset på forhånd, og hver enkelt av oss får tildelt sitt bord. Og som dere ser på bildene så ble det mye sølvplett på meg denne gangen :D Blir spennende å se om det kommer noen i år også.










Til og med Julius blir satt på prøve :D





Lyst til å være med? Vi har fortsatt plass til skrotet ditt :D


1 kommentar:

  1. Hei så spennende. Jeg har helt sikkert noe skrot liggende. Kanskje jeg rett og slett skal donere det bort til dere. Må ha en større opprydning likevel. Hvor skal dere evt ha det ?

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...