søndag 10. februar 2013

Morsdag


Jeg vil starte dette innlegget med å gratulere min kjære mor med morsdagen. Ønsker også å gratulere andre mødre som tilfeldigvis måtte finne veien inn til bloggen min :D

Selv har vi hatt en fin morsdag. Rolig feiring med nærmeste familie. Har fått både marsipankake, kaffe og ikke minst roser. Det ble jeg jo selvfølgelig så glad for <3

























Ellers er nå den nye TV-benken min delvis ferdig til at den er tatt i bruk. Foreløpig er den "bare" hvit, men den er helt grei inntil videre. For nye lesere legger jeg med et før-bilde. Et av TV-løsningen som den var før, og et av TV-benken før den ble malt.

FØR:





ETTER:








Jeg har tatt ut den nederste skuffen for å ha Tuneren i. Den må jo stå åpent når man skal bruke fjernkontroll. Hadde ikke lyst til å ha den oppe på benken, og gulvet blir for tungvint. Denne løsningen passet meg derfor perfekt. 






Nye knotter fant jeg i går fra House doctor (kr 69,-).




Da var det leggetid igjen. Ha en god natt
:D

5 kommentarer:

  1. Å, så stilig den ble!!

    Du trenger jo ikke strikke du, som tryller sånn med alt du finner!

    SvarSlett
  2. Gratulerer med morsdagen i går ;-) Ble et stilig tv-bord. Likte den døra knallgodt :-)
    Ha ei alle tiders ny vekka!!

    SvarSlett
  3. Gratulere med vel overstått morsdagsfeiring. Tv beenken ble kjempefin. Og så smart å ta bort skuffen. Det tviler jeg på at jeg selv ville kommet på ;) Kjempesmart.

    SvarSlett
  4. Hei! Artig å besøke bloggen din! :-) Kjempefint hus og så koselig du har det! :-) Det står ikke på når det gjelder kreativitet og stilsans ser jeg! :-) Hilsen Cathrine. :-)

    SvarSlett
  5. :) Ha en fin dag! (Har tilgang til blogspot på jobb igjen!:))

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...