tirsdag 5. februar 2013

Familiedør


Min kjære far banket på døren min for noen dager siden med en liten overraskelse. Han hadde tatt med en tredør fra 1800-tallet som kommer fra familiegården vår. Den har nok sett både gode og onde dager, men var bare så flott med sin vakre patina.Slik patina kan ikke lages av andre en tidens tann. Har ikke bestemt meg for hva jeg skal bruke den til enda. Tenker foreløpig på sengegavel, men det dukker nok opp andre ideer etter hvert :D Inntil videre står den og pryder i yttergangen. Ellers er jeg godt i gang med mitt siste maleprosjekt. Dessverre har prinsessen i huset fått omgangssyke, så blir nok en liten kunstpause til hun er frisk og rask igjen.
Til vi sees
Ha en fin kveld
:D


2 kommentarer:

 1. For ei herlig dør. Er heller ikke sikker på om jeg ville laget hodegavl av den. Den er jo et kunstverk i seg selv. Men hvis du vil ha et dørblad til hodegavl, så har vi noen dørblad stående i garasjen du kan se på hvis du vil. De bare står der likevel, og jeg har ikke bruk for dem.

  SvarSlett
 2. Så kjekt at du fant veien til meg! Ja, så fant jeg din koselige blogg også:) Har kost meg med flere av dine siste innlegg, så her kommer jeg igjen.
  Herlig dør. Nydelig patina. Heldig du var som fikk den.

  Ønsker deg en fin kveld.

  Klem:-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...