fredag 18. januar 2013

Vaskepulver


Hei på deg
:D

I kveld blir det bare et kort innlegg. Her i huset går det for tiden bare i tegning av kjøkken, og har derfor ikke så mye nytt og vise. Men litt nytt har det blitt allikevel . Var på Nille en tur i helgen for å handle til den kommende prinsessebursdagen. Da fant jeg noen fine kakebokser (kostet 80,- kroner stk.) som snek seg med i kurven min uten at jeg så det ;) De har nå fått plass på bade, og erstatter de stygge plastikkboksene jeg hadde fra før til vaskepulver.Skulle ikke så mye til for å få det bedre. Slike hadde jeg nemlig fra før:

                 

Tøymykner har jeg på gamle melkeflasker fra 50-tallet. Det finnes jo så mange delikate farger på dagens tøymykner, så det er synd å gjemme det bort i kjedelige plastflasker. Så er det også en super mulighet til gjenbruk. Spesielt Milo-produktene gjør seg på glass. Korken fra helgens loppejakt har også blitt tatt i bruk.    


Liten endring, stor effekt :D

God natt mine lesere
:D
3 kommentarer:

 1. DET var forandring ja! Så lekkert da!!

  Invisterte selv i et svært norgesglass lignende opplegg på Kremmerhuset for en stund siden, bare dumt at den aldri vises, for den står inne i et skap :p

  Vel vel, JEG vet den er lekker :p

  SvarSlett
 2. Så fint det ble. Det med flaskene var jo en kanon-idè. Kanskje jeg må rappe den ;)

  SvarSlett
 3. smukt med de kakebokser til vaskepulver. bare de kunne købes i Danmark

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...