torsdag 31. januar 2013

Billy FØR og ETTER


Å hei hvor dagene går. Siden sist har vi feiret prinsessebursdag med brask og bram. Det ble akkurat så vellykket som jeg hadde håpet. Prinsessen selv var strålende fornøyd, vi hadde hyggelig selskap og plenty med kaker og kaffe.
Hjemmet har blitt satt på vent i alt styret. Men nå er vi tilbake der vi var, og det klør i interiørnerven min ;) I går kveld ble det derfor en mini make-over på Billy-hyllen min fra IKEA. Den er jo i utgangspunktet ganske A4, og kunne trenge noe nytt.

(bildet er lånt fra IKEA)


Når disse ideene dukker opp i hodet mitt, gjerne på kveldstid, må man benytte ting som allerede finnes i huset. Fant derfor frem en rull med gavepapir....
......tapetiserte bakveggen.....

.... skrudde i en vaier og sydde to kapper av noe tekstilrester.

Og vips, på under en time fikk bokhyllen et nytt utseende. Ikke noe revolusjonerende nytt, men "gratis" og morsomt med forandring. En slik endring kan jo også lett forandres tilbake eller til noe helt annet.


Forhenget skjuler rot og kurver er alltid snedig til oppbevaring. Kassen på toppen fant jeg på låven. Den var brukt til å oppbevare skruer, men rommer nå min nye grønnplante og to flasker.


Da takker jeg for meg. Mer nytt kommer da jeg sikret meg et røverkjøp på "kjøp og salg" på Facebook i går. Nysgjerrig? Følg med da vel ;)3 kommentarer:

 1. Vel overstått bursdag i huset. Hylla ble jo som ny, artig :-) Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 2. Veldig flink du! :)

  SvarSlett
 3. Koselig lesning og veldig inspirerende. Du er kreativ og veldig flink Cecilie.
  Jeg blir like imponert hver gang jeg er inne og kikker på bloggen din.
  Ha en fin kveld.
  Solrun

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...